Нямате избрани продукти в количката.

Често Задавани Въпроси

FAQ-2

Какво е Pinks Beauty Box?

Pinks Beauty Box е кутията на красотата, с поръчката на която получавате изненадваща селекция от козметични и лайфстайл продукти – между 5 и 9 продукта в оригинален, семпъл, мини размер или размер за пътуване. Кутията излиза всеки месец, с изключение на изданията за юли-август и декември-януари, с поръчка съответно през юли и декември. Вижте повече за нас тук.

Как мога да поръчам?

Поръчката на Pinks Beauty Box става през beautybox.pinks.bg с регистриране на ваш личен потребителски профил. Можете да регистрирате вашия профил от този линк,  като в него е необходимо да попълните двете си имена, точен адрес за доставка и телефон за връзка. При наличност в нашия онлайн магазин, можете да поръчате и директно от beautybox.pinks.bg/shop

Каква е цената на Pinks Beauty Box?

Цената на Pinks Beauty Box от юни 2016г е 19лв. Стойността на доставката е 3,90лв и се извършва с куриерска фирма Еконт. Общата цена на месечния абонамент е 22,90лв с включена доставка.

Как се доставя Pinks Beauty Box?

Доставката на кутиите е на цена от 3,90лв и се извършва на територията на България чрез куриерска фирма Еконт. Плащането на кутията + доставката се извършва с наложен платеж при получаване на пратката. Можете да изберете жилищен или работен адрес, на който да получавате кутията. Можете да използвате и близък офис на куриерите, от който да вземете вашата пратка в удобно време. Вижте всички офиси на Еконт на този линк.

Какви продукти ще получа?

Продуктите във всяко издание на кутията са с елемент на изненада, като от всяка кутия разкриваме част от участващите продукти на beautybox.pinks.bg . Всеки регистриран потребител може и да попълни своя Бюти профил с предпочитанията си за козметика, за да получи селекция от възможни продукти, подходящи за своите нужди. Моля, обърнете внимание, че продуктите се съобразяват с Бюти профила, когато има селекция от различни продукти – за различни типове коса, кожа или цветове грим. Можете да попълните и запазите своя Бюти профил от този линк 

Мога ли да персонализирам кутията за подарък?

Всяка Pinks Beauty Box кутия може да бъде подготвена за подарък, както и да включва картичка с надписаните имена на получателя. Във всяка кутия има празна картичка, която може да се използва за допълнително послание от вас. За да персонализирате поръчка за подарък, моля пишете ни на beautybox@pinks.bg

Какви са условията за абонамент?

Абонаментът осигурява 1бр. от редовното издание на месечната Услуга Бюти Бокс за срока на абонамента, без да е необходима допълнителна поръчка и потвърждение.
Цената на абонамента е 22,90лв на кутия с включена доставка. Стойността се заплаща с наложен платеж при получаване на доставката от куриер за съответното издание на Услугата Бюти Бокс.

Срок на абонамента

Моля, обърнете внимание, че редовната Услуга Бюти Бокс има 10 издания в годината, като месеците юли-август и декември-януари са събрани в една кутия. Абонаментите, които включват в срока си някое от двойните месеци, важат и за втория месец. Например, ако имате потвърден абонамент от месец октомври за шест месеца, за вашата поръчка ще получите пет кутии: през октомври, ноември, декември-януари, февруари и март.

Заявка и активиране на абонамент

Можете да направите заявка за абонамент за услугата Бюти Бокс за 1, 3, 6 или 12 месеца от този линк: beautybox.pinks.bg/subscribe След като получим вашата заявка, вашият абонамент ще бъде активиран с потвърдително писмо от beautybox@pinks.bg . С потвърждението абонаментът ви е валиден за заявения от вас срок, считано от следващото издание на Услугата Бюти Бокс от датата на потвърждение.

Листа за абонаменти в изчакване

Ако не получите потвърждение до 48 часа от срока на заявката за абонамент, вашата заявка е приета, но абонаментът ви е в изчакване и ще може да бъде одобрен поред на пристигане на заявките с увеличаването на тиража на Pinks Beauty Box. Сайтът не може да гарантира срок за изпълнение на абонаментите в изчакване.

Отказ от абонамент

Можете да се откажете от вашия абонамент или заявка за абонамент по всяко време като ни пишете на email: beautybox@pinks.bg с данните, попълнени при заявяването. Отказът ви ще бъде потвърден от нас и ще важи за всички оставащи издания на Услугата Бюти Бокс до края на заявения първоначално период.

Лимитирани издания

Лимитираните издания на Pinks Beauty Box са със специфична тема и не са част от месечното издание на кутията. Те се закупуват с директна поръчка от онлайн магазина на www.beautybox.pinks.bg/shop.

За всякакви допълнителни въпроси екипът на Pinks Beauty Box е на ваше разположение на email beautybox@pinks.bg 

FAQ-2