Нямате избрани продукти в количката.

За Pinks Beauty Box

Box Drawing

pinks-hearts-fash
ЗА КУТИЯТА

Pinks Beauty Box е най-голямата абонаментна кутия в България.
Pinks Beauty Box е кутията с най-много издания в България.

От създаването си през 2013-та Pinks Beauty Box е „облечена” само в розово и бяло. Изключения правят само лимитираните издания – Pinks Baby Box е в бебешко жълто, Pinks Beauty Box Men’s Edition излиза в черно-бял дрескод, а Pinks Beauty Box Green Edition е в бамбуково зелено и бяло.

Pinks Beauty Box Luxury Edition е единственото лимитирано издание на кутията на красотата, което се превръща в редовна кутия. През март 2016-та излезе четвъртата селекция продукти от луксозния клас козметика в Luxury Edition Vol.4.


КЛИЕНТКАТА НА PINKS BEAUTY BOX

Pinks-Lips

Как изглежда клиентката на Pinks Beauty Box?
43% от клиентките на Pinks Beauty Box имат комбинирана кожа, 41% имат кестенява коса и
52% имат кафяви очи. Най-много дами се определят като изследващи почитателки на красотата – 44%.
Над 80% от получаващите кутията са попълнили своя Бюти Профил.ЗА ОБЩЕСТВОТО     

pinks-bubble
На beautybox.pinks.bg ще откриете стотици мнения на клиенти на кутията за козметични продукти, които са изпробвали.

Отзивите в Pinks Beauty Box са сред най-търсените мнения в Интернет преди козметична покупка.     

Символът със сърце отбелязва полезните мнения и статии в сайта. Натиснете го с мишката, за да го оцветите в розово и да гласувате!
pinks-hearts


ЗА ПРОДУКТИТЕ

pinks-bubble
В изданията на Pinks Beauty Box има няколко предпремиери. Какво означава това? Че вие, нашите клиенти, сте изпробвали първи продукта на българския пазар, преди той да е наличен в търговската мрежа! Тези продукти са отбелязани с надписа „ПРЕДПРЕМИЕРА” в картичките с информация към всяка Pinks Beauty Box

Мини продуктите в Pinks Beauty Box са сред най-специалните участници в кутията на красотата!Някои от тях идват до България от централите на козметичните марки в различни държави само за клиентите на Pinks Beauty Box. Те не се продават в търговската мрежа, за разлика от пълноразмерните продукти.

Семплите са най-разпространената форма за изпробване на продукти. Много от продуктите се произвеждат за тестване само в семпъл размер. Затова семплите са важна част от съдържанието на Pinks Beauty Box.


ЗА МАРКИТЕ

pinks-bubble
brands-pinksВ Pinks Beauty Box са участвали повече от 90 козметични марки.

В кутията на красотата се стараем да представяме няколко вида козметични марки: дерматологична козметика, натурални продукти, достъпни дрогерийни продукти, професионална козметика и луксозен клас козметика.

В Pinks Beauty Box са включвани повече от 30 отстъпки, кодове за пазаруване, бонус продукти при покупка и промоции! Всички те са специално предоставени за клиентите на кутията от марките.


ЗА ИЗНЕНАДИТЕ

Освен единствения разкрит продукт за месеца, понякога Pinks Beauty Box и партниращите марки поставят „улики” за почитателите на кутията. Например, някои от новите марки са се появявали предварително в раздела „Марки” на beautybox.pinks.bg.

Елементът на изненадата е внимателно пазен за всяка кутия. Само част от екипа на Pinks Beauty Box знае съдържанието предварително.


pinks-bubble
..сте красиви? Още при първата доставка на Pinks Beauty Box клиентките на кутията получиха много мил комплимент. От куриерската фирма се обадиха да ни попитат какво доставяме, защото „им отварят само красиви и усмихнати дами”…

Fashionistas-Sketch-Alber-Elbaz-for-Lancome

…а ние скромно се изчервихме от името на всички…

pinks-hearts-fash

 

Благодарим ви, че заедно откриваме красотата!
beautybox.pinks.bg

pinks-hearts-fash

 

>