Нямате избрани продукти в количката.

ПРЕМИЕРА! Открийте своето Clinique iD!

Clinique ID full range

Създайте своя уникален хидратант с новата революция за кожата: Clinique iD. Clinique вече ви дава възможността и пълния контрол да създадете перфектния хидратант за Вашият тип кожа и притеснения. Сега вече можете да персонализирате своята грижа за кожата, а не да правите компромиси. Новата ера на персонализация вече е тук. Алергенно тествана, 100% без ароматизиращи вещества. Без парабени. Без фталати. Просто щастлива кожа.
Иновативната, специално разработена опаковка осигурява точните пропорции с всяко изпомпване. 90% хидратираща база, 10% активен концентрат от пълнителя. Clinique iD се предлага в 15 комбинации за хидратиране на вашия уникален тип кожа и грижа за вашата основна нужда и притеснение.

Clinique iD е улеснената грижа за кожата. Просто изберете Вашата хидратираща база и един от петте активни концентрата на пълнителите, за да създадете свой собствен Clinique iD Custom Hydrator.

1. Изберете хидратираща база от серията Dramatically Different Moisturizer в зависимост от типа кожа и предпочитанията за текстура:

Clinique ID steps

– Dramatically Different™ Moisturizing Lotion: Една от най-обичаните формули и текстури на Clinique по света. Този копринен овлажняващ лосион е подходящ за Много Суха до Суха Комбинирана тип кожа.
– Dramatically Different™ Oil-Free Gel: Лека, гел текстура, която спомага за балансирането и освежаването на по-мазните типове кожа. Перфектен за Комбинирана към Мазна и Много Мазна кожа.
Dramatically Different™ Hydrating Jelly: Тази съвсем нова, лека и освежаваща като вода текстура, е подходяща за Всички типове кожа

2. След това изберете Пълнителя с Активен Концентрат спрямо основната нужда на кожата.

Clinique ID steps - 2

Всеки пълнител съдържа високи нива на чисти, концентрирани активни съставки, които са насочени към специфични нужди.

Раздразнение: успокоява и дарява комфорт. (зелен) 

Clinique ID Hydrating Jelly Irritation

Зелен пълнител с концентрат, съдържащ чисти и концентрирани нива на пробиотичен фермент Lactobaccilus и други активни вещества, даващи комфорт и успокоение на деликатната кожа.

Какво прави?
Осигурява незабавно успокояващо облекчение за деликатна, раздразнена и разстроена кожа с помощта на пробиотичния фермент от Lactobaccilus. Той спомага за стимулиране на естествената защита на кожата срещу външни агресори, за да поддържа кожата в комфорт.

Ферментацията е процес, при който една молекула се дели на множество прости молекули, за да може кожата да ги усвои незабавно.
– След първото нанасяне, моментално усещане за комфорт за деликатната кожа.
– След една седмица, раздразнението е успокоено.
– След една опаковка, видимо намаляване на зачервяванията.
Съставки и технология.
• Спомага за стимулиране на естествената защита на кожата срещу външни агресори, за да поддържа кожата в комфорт с помощта на Lactobaccilus, пробиотичен фермент.
• Помага намаляването на ефектите при дразнене за успокояване на кожата с помощта на бял екстракт от чай, екстракт от Дрожди, екстракт от корен от Женско биле (дикалиев глицират), екстракт от Водорасли (Hypnea Musciformis), екстракт от червени водорасли (Gelidiella Acerosa Extract) и Фитосфингозин.
• Помага за повишаване на енергията, за да се увеличи максимално естествения процес на обновление на клетките- с Кофеин, Таурин, Polygonum Cuspidatum Root Extract и екстракт от Saccharomyces Lysate.

Пори и неравна тесктура: изравнява текстурата, озарява. (син) 

Clinique ID Pores & Uneven Skin Texture

Син пълнител, съдържащ чисти и концентрирани нива на Алфа-хидрокси киселини и други активни съставки, които спомагат за намаляването вида на порите и обновяват текстурата за видимо по-свежа и сияйна кожа.
Какво прави?
• Подобрява текстурата за по-свежа, по-сияйна кожа, с видимо по-стегнати пори, с помощта на Алфа хидрокси киселини (AHA‘s). Те трайно ексфолират мъртвите клетки на повърхността и спомагат за усъвършенстването вида на порите, като оставят кожата гладка и сияйна.
• Какво ще забележите след употреба:
– Още след първото нанасяне, видимо по-гладка кожа.
– След първата седмица, кожата изглежда по-сияйна.
– След първата опаковка, забележимо подобрение на текстура и блясъка на кожата.
Съставки и технология.
• Премахва мъртвите клетки и грубата кожа, за да разкрие по-свежа и по-гладка кожа с помощта на алфа хидрокси киселини – гликолова киселина и млечна киселина.
• Повишава енергията на кожата, която с времето може да бъде забавена, за да обнови производството на нови клетки по ефективен начин, използвайки Кофеин и Таурин.
• Помага създаването на една кожа с по-равна текстура с помощта екстракт от водорасли Laminaria Saccharina.

Неравномерен тен: изравнява тена, изсветлява. (бял) 

Clinique ID Hydrating Uneven Skin Tone

Бял пълнител, съдържащ чисти и концентрирани нива на екстракт от корен на японска Ангелика и други активни съставки, които спомагат за постигането на по-равномерен тен на кожата.
Какво прави?
• Осигурява по-сияен, равномерен тен на кожата с екстракт от корен на японска Ангелика. Екстрактът от корена на билка Ангелика помага за естествения тен на кожата.
• Какво ще забележите след употреба:
– След първото нанасяне, моментален блясък.
– След една седмица, кожата е с видимо изравнен тен.
– След една опаковка, цялостно избистряне тена на кожата.
Съставки и технология.
• Спомага за насърчаването на по-равномерен тен на кожата с екстракт от корен на Ангелика, екстракт от Меласа, Байкалски шлемник и екстракт от Женско биле.
• Спомага за намаляване появата на депигментации с Аскорбинова киселина – мощно производство на Витамин C.
• Избистря тена с помощта на Салицилова киселина за по-свежа, гладка и сияйна кожа с времето.
• Подпомага пренасянето на енергия до клетките с цел тяхното развитие и ефективно функциониране, използвайки Таурин и Кофеин.

Умора: енергизира, съживява, съзвръща блясъка. (оранжев) 

Clinique ID Hydrating Jelly Fatigue
Оранжев пълнител, съдържащ чисти и концентрирани нива на Таурин и други активни съставки, за да събуди кожата и намали следите от умора.

Какво прави?
• Презарежда кожата с енергия, за намаляване на белезите на уморената кожа в следствие на ежедневните агресори, с помощта на Таурин. НОВО – тази аминокиселина се използвана за пръв път в продукти на Clinique. Тя повишава клетъчната енергия, която е от естествено значение за здравият вид на кожата, запазването на влагата и клетъчно обновление.
• Какво ще забележите след употреба:
– След първото използване, осигурява незабавно „събужданe”на кожата.
– След една седмица, кожата изглежда по-енергизирана.
– След една опаковка, видимо намелени следи от умора и възстановяване на блясъка.
Съставки и технология.
• Подпомага пренасянето на енергия до клетките с цел тяхното развитие и ефективно функциониране използвайки Таурин, Кофеин, Ацетил Карнитин и Аденозин трифосфат.
• Подпомага за съживяването на уморената, стресирана кожа, така че да изглежда по-сияеща и еластична, с екстракт от кора на Мимоза (Albizia Julibrissin Bark Extract) и фрагменти на натриева РНК-а.
• Подпомага естествената защита на кожата срещу външни стресови фактори, за да я поддържа балансирана с помощта на Lactobacillus Ferment и екстракт от японски зелен чай.
• Разкрива по-свежа, по-гладка, по-сияйна кожа с помощта на салицилова киселина (бета-хидрокси киселина) и гликолова киселина (алфа хидрокси киселина).

Линии и бръчки: изглажда линиите, уплътнява. (лилав) 

Clinique ID Lines & Wrinkles
Лилав пълнител, съдържащ чисти и концентрирани нива на Суроватъчен протеин и други активни съставки, за плътен вид на кожата и изглаждане на фините линии и бръчките.

Какво прави?
• Омекотява фините линии и бръчките, обновява хидратацията и дава плътност на кожата с концентрирана версия на Суроватъчен протеин. Този естествен висококачествен полипептид, богат на аминокиселини, е от съществено значение за естественото обновяване на новата кожа.
• Какво ще забележите след употреба:
– След първото използване, осигурява незабавно изглаждане на кожата.
– След една седмица, фините линии са омекотени.
– След една опаковка, видимо редуциране на линиите и бръчките.
Съставки и технология.
• Намалява вида на фините линии и бръчки използвайки Суроватъчен протеин, Аргилерин (Acetyl Hexapeptide-8), Памитоил Тетрапептид-1 и Памитоил Тетрапептид-7.
• Дава нов заряд на естествените резерви на кожата, които да спомогнат възстановяването с Кофеин и Таурин.
• Предоставя незабавен стягащ ефект на кожната повърхност и дава усещане за опънат вид с екстракт от Семена на сладък бадем.
• Омекотява фините линии с екстракт от Червено водорасло (Porphyridium Cruentum Extract)

3. Накрая, поставете вашия пълнител с концентрат в избраната от Вас база за хидратация, за да създадете вашия собствен, уникално подбран хидратант.

Начин на употреба: Два пъти дневно – сутрин и вечер. Нанесете върху чисто лице, като избягвате зоната около очите.

Clinique iD 2×1,5ml
Оригинален размер: база 115ml – 74лв + концентрат 10ml – 29лвКОМЕНТИРАЙ И СПЕЧЕЛИ!


Скъпи клиенти, споделете ни вашите мнения за Clinique iD до 1 юни 2019г! Един от всички коментирали ще изтеглим на случаен принцип за подарък от марката – персонализирана грижа от Clinique iD, специално за вашата кожа! Честито на Alexandra! Нейния коментар изтеглихме за специалната награда от Clinique iD!


Продуктите на Clinique са в бутиците на марката: София, бул. „Витоша” 67, Mall of Sofia,
както и във вериги и магазини за селективна козметика.
www.clinique.com | Facebook.com/CliniqueBulgariaRating: 1.0, from 2 votes.
Please wait...

45 comments


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Мога да кажа само едно – уникални!

  No votes yet.
  Please wait...

 • Таня Иванова

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Не съм ползвала продукта, на бих го използвала с удоволствие. След прочетеното от мен мисля, че най – подходящ за мен ще е оранжевия – за умора: енергизира, съживява, съзвръща блясъка.

  No votes yet.
  Please wait...

 • Ина Василева

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Използвала съм продуктите им и съм очарована от високото качество ! Кожата ми е много чувствителна, а Clinique е марката, която идеално хидратира кожата ми без да я омазнява допълнително ! <3

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Марката е страхотна. Имат отлични попадения-мисля, че този продукт е един от тях.

  Rating: 1.0, from 2 votes.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Страхотно изглеждат. Много бих искала да пробвам. А пък с тази марка няма как да сбъркаш. :)

  No votes yet.
  Please wait...

 • Весела Василева

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Смятам,че продукта е страхотен за летния сезон. Нанася се лесно, попива бързо и оставя свежо усещане и най-важното не оставя неприятен лепкав слой..

  Rating: 1.0, from 1 vote.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Качествена козметика.И с този продукт смятам ,че са уцелили в десетката!

  No votes yet.
  Please wait...

 • Лидия Стефанова

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Харесва ми всичко изброено,като активни съставки.С удоволствие бих пробвала оранжевия и лилав концентрат.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Идеални и много изчерпателни характеристики на продукта.Интересна иновация!

  No votes yet.
  Please wait...

 • Теодора Танева

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Dramatically Different™ Hydrating Jelly-тази нова, лека и освежаваща като вода текстура, е подходяща за всички типове кожа и е подходящата хидратираща база за мен.Като характеристики всеки един от активните концентрати е привлекателен,но може би зеления ми допада най-много!

  No votes yet.
  Please wait...

 • Красимира Василева

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Много качествени продукти

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Много съм доволна от марката,ще бъде истинско удоволствие за мен да опитам отново.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Козметиката на Clinique iD е не само на световно ниво,но и на космическо. Едно бижу,което е задължително за всяка топ дама.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Прекрасни продукти, осигуряващи безупречна грижа!

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Dramatically Different™ Oil-Free Gel със синия пълнител срещу разширени пори и неравна тесктура: изравнява текстурата, озарява, изглежда е за мен. С удоволствие бих опитала и споделила мнение. Имам смесена към мазна кожа, с видими пори и акне. Много малко козметика е подходяща за този тип кожа.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Уникален продукт! Купих си желето със синия пълнител и мога да кажа, че след две седмици имам забележимо подобрена кожа. Слагам го сутрин и вечер. Като консистенция е доста пестелив – с една помпа покривам почти цялото лице. Препоръчвам горещо!

  Rating: 1.0, from 1 vote.
  Please wait...

 • Я. Георгиева

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Оранжевият е за мен.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Отличен продукт! Голямо разнообразие от варианти, подходящи за различен тип кожа.

  No votes yet.
  Please wait...

 • Лили Йотова

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  След употреба кожата ми е с изравнен тен и има сияен вид.

  No votes yet.
  Please wait...

 • Галина Стоянова

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Интересен и иновативен продукт , много ми хареса.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Харесвам марката Clinique и с удоволствие бих пробвала ID продукт.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  С удоволствие бих пробвала ID продукт на Clinique. Харесвам марката.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Невроятни продукти! Препоръчвам на 100% !

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Много добри продукти.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Продуктите на Clinique са страхотни, с удоволстие бих пробвала и поредното им ново попълнение!

  Rating: 1.0, from 2 votes.
  Please wait...

 • Мария Марк

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Чудесна грижа от Clinique, винаги качествени и ефикасни продукти, доволна съм.

  No votes yet.
  Please wait...

 • Катя Николова

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  База от серията Dramatically Different Moisturizer няма аналог! Страхотно попива.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Харесвам продуктите на Clinique, определено ефективни. Но е важно да се съобразят с нуждите на кожата.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Clinique винаги предлагат иновативни и качествени продукти. С удоволствие ще изпробвам и тази серия.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Продуктите от серията Clinique iD са направо уникални. Изключително съм доволна.

  Rating: 1.0, from 1 vote.
  Please wait...

 • Ралица Стоянова

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Обожавам всичко на Clinique , много бих искала да пробвам и този иноватитвен продукт в пълен размер !

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Чудотворен продукт!

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  С удоволствие бих изпробвала Clinique iD – вярвам, че определено ще има добър резултат.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Това е продукт, който няма нужда от коментар- идеална грижа за кожата!

  No votes yet.
  Please wait...

 • Тодор Михайлов

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Много класна и качествена козметика

  No votes yet.
  Please wait...

 • Александра Георгиева

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Прекрасна серия с мигновени резултати!

  No votes yet.
  Please wait...

 • Радка Михайлова

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Резултатите от продуктите са видими

  No votes yet.
  Please wait...

 • Елена Георгиева

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Серията е страхотна, както и останалите продукти на марката

  No votes yet.
  Please wait...

 • Диана Симеонова

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Страхотни, както и останалите продукти на Clinique! Мигновена хидратация, изглажда кожата и я прави по-гладка и мека.

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Имам доста чуствителна кожа и продуктите на Clinique се отразяват добре на кожата ми. Ще се радвам да пробам новия продукт от серията iD.

  Rating: 1.0, from 1 vote.
  Please wait...

 • Анжела Симеонова

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Обожавам продуктите на Clinique :) Нямам търпение да пробвам и Clinique iD :)

  No votes yet.
  Please wait...

 • Бонка Янкова

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Clinique iD е удивителна козметика за дами, които обичат себе си!

  No votes yet.
  Please wait...

 • Александра

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Много обичам продуктите на Clinique! Те са едни от малкото, на които кожата ми няма отрицателна реакция. Нямам търпение да изпробвам и ID!

  Rating: 1.0, from 1 vote.
  Please wait...

 • Александра

  Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Много обичам продуктите на Clinique! Те са едни от малкото, на които кожата ми няма отрицателни реакции. Нямам търпение и да използвам ID!

  No votes yet.
  Please wait...


 • Warning: Missing argument 1 for get_comment(), called in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-content/plugins/gd-rating-system/rating/base.expanded.php on line 36 and defined in /home/pinksbg3/public_html/beautybox/wp-includes/comment.php on line 170

  Не съм ползвала Clinique iD, но много бих искала. Имам опит с други продукти на Clinique и определено съм много доволна от марката.

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>