Нямате избрани продукти в количката.

Lancôme представя: Advanced Genifique и Visionnaire

Lancome-Serums

Второто луксозно издание на Pinks Beauty Box включва селекция между два от суперсерумите на LancômeAdvanced Genifique или Visionnaire. Френската марка представя незаменимите си открития в грижата за кожата в кокетен мини размер.

Lancôme Advanced Génifique серум 7ml
Оригинален размер: 30ml – 152лв, 50ml – 197лв

Lancome-Advanced-Genifique

Един от бестселърите на Lancôme в цял свят, спечелил над 130 международни награди, Génifique е незаменимият серум-активатор на младостта. Въпреки че Génifique променя визията на грижата за кожата, Lancôme върви напред със своето ново откритие: Advanced Génifique. Като резултат от 15-годишни високотехнологични проучвания и открития, защитени с 9 патента, Advanced Génifique е с доказана ефективност във възстановяването и активирането на 10 видими и осезаеми признаци, които са харектерни за младата кожа. За всички типове кожа, Advanced Génifique е първата и най-важна стъпка на всеки ритуал за красота през деня и през нощта. Свежата текстура се абсорбира моментално от кожата и създава усещане за плътност, еластичност, сияйност и копринена мекота. Като резултат от 15 месеца работа върху дизайна и много технически разработки, Advanced Génifique е снабден с удобен самозареждащ се капкомер. С едно натискане, той взема точно необходимото количество за най-качествено нанасяне на продукта.

Lancôme Visionnaire серум 7ml
Оригинален размер: 30ml – 166лв; 50ml – 216лв

Lancome-Visionnaire

Visionnaire [LR 2412 4%] от Lancôme е първият иновационен коректор на кожата. Революционната технология на Lancôme за този продукт е свързана с откриването на чудодейната молекула LR 2412, създадена да се „самопридвижва” през всички кожни зони. Тя е универсална молекула, която успява да премине през всички слоеве на кожата и да предизвиква серии от микро-трансформации в тъканите. Ключът към нейната невероятна проникваща способност е нейната амфифилна природа. LR 2412 показва афинитет както към водни, така и към липидни структури. Още при първия си контакт тя се слива с кожата, след което се „промъква” във всеки неин слой. Това усъвършенства тъканта на кожата, пигментните и капилярни неравномерности на тена намаляват, свиват се порите. Lancôme Visionnaire серум може да нанасяте през цялата година, като дневна и нощна грижа. Подходящ е и за всеки тип кожа, дори и чувствителната, както и за околоочния контур.

Продуктите на Lancôme са в магазините за селективна козметика
Lancome.com

No votes yet.
Please wait...

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>