Нямате избрани продукти в количката.

Луксозен обем за косата: шампоан и балсам Luxurious Volume от John Frieda

john-frieda

В септемврийската кутия на красотата Pinks Beauty Box професионалистите в грижата за косата от John Frieda представят шампоана и балсама от серията за обем Luxurious Volume в удобен размер за пътуване от 50ml. Специално създадени за фините коси, търсещи обем, продуктите от гамата Luxurious Volume постигат естествено изглеждащ обем – с по-плътна, но и мека на допир коса.

Шампоан Luxurious Volume Touchably Full Shampoo на John Frieda®

John-frieda-lv-touchably-full-shampoo

Шампоанът за обем на John Frieda почиства деликаатно и придава естествено изглеждащ и усещащ се обем на косата. Патентованата му формула съдържа специална изграждаща обема технология и се съединява с почистващите агенти, които нежно разплитат фината коса и доставят изграждащите обем частици, оставяйки косата чиста. Технологията за обем се активира повторно при сушене, за да се подобри естественият обем на косата.

Оригинален размер: 250ml – 16лв.

Балсам Luxurious Volume Touchably Full Conditioner на John Frieda®

john-frieda-lv-touchably-full-conditioner

Балсамът от серията Luxurious Volume разплита косата без да я утежнява, придавайки обемна прическа, която изглежда и се чувства естествено. Патентованата формула на John Frieda почиства, омекотява и разплита фината коса, като прилага изграждащата обем технология на марката.Технологията за обем се активира повторно при сушене, за да подобри плътността и да увеличи обема за коса, която изглежда естествено обемна, лъскава и се усеща мека на допир.

Оригинален размер: 250ml – 16лв.

Още от гамата Luxurious Volume на John Frieda:

John Frieda Luxurious Volume Fine to Full Blow-Out Styling Spray – стилизиращ спрей за обем. Препоръчителна цена: 100ml – 23лв.
John Frieda Luxurious Volume Blow Dry Lotion Root Booster – лосион-спрей за обем в корените. Препоръчителна цена – 125ml – 16лв.
John Frieda Luxurious Volume Building Mousse – пяна за обем. Препоръчителна цена – 200ml – 16лв.
John Frieda Luxurious Volume All-Day Hold Hairspray – лак за коса, запазващ обема. Препоръчителна цена – 250ml – 16лв.

Продуктите на John Frieda са в аптечната мрежа, дрогериите и магазините за козметика
www.selecta.bg

No votes yet.
Please wait...

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>