Нямате избрани продукти в количката.

За сезонния косопад: енергизиращ шампоан и ампули Dercos от Vichy

vichy-dercos-aminexil-pro-pinks

През септември във всяка Pinks Beauty Box кутия Vichy предлагат своите решения за косопада – енергизиращ шампоан Dercos в семпъл размер (2х7ml) и ампула Dercos с Aminexil Pro, подходящи и за изявения по това време на годината сезонен косопад. Енергизиращият шампоан Dercos e подходящ при косопад при мъже и жени. Ампулите Aminexil Pro са интензивна грижа против косопад, разделени на мъжки и женски, като в септемврийската кутия на красотата е представена дамската ампула (6ml) с апликатор.

Vichy Dercos енергизиращ шампоан

Vichy-Dercos-shampoo

Енергизиращият шампоан Dercos на Vichy е подходящ при косопад при мъже и жени и подсилва косъма срещу сезонния косопад. В състава му е включена патентованата молекула Aminexil, както и витамини РР, В5 и В6, стимулиращи растежа и обновяването на косата и укрепващи косъма. Енергизиращият шампоан Dercos не съдържа парабени и е подходящ за честа употреба. Допълва терапиите срещу косопад на Dercos с Аminexil Pro.

Оригинален размер 400ml – 31.64лв.

Vichy ампула Aminexil® Pro

Vichy-Aminexil-Pro

Интензивната грижа против косопад на Vichy с Aminexil® Pro е разделена на дамска и мъжка за специфичния косопад при двата пола. Ампулите против косопад съдържат Aminexil Pro, термална вода от Vichy и молекулата SP94, която в корена се превръща в структурна съставка на косъма. За по-висока ефективност преди прилагането на ампулата може да се направи масаж на скалпа с пръсти. При прилагане на ампулите се използва апликаторът, който пробива капачката на всяка ампула и улеснява нанасянето й в корените. При нанасяне е добре оптимално да се приложат по 6 втривания във всяка половина на главата, след което да се повтори масажът.

Оригинален размер 120ml – 94.53лв.

Продуктите на Vichy са в аптечната мрежа
www.vichyconsult.bg
www.facebook.com/VichyBulgaria

No votes yet.
Please wait...

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>