Нямате избрани продукти в количката.

Pinks Beauty Box юли-август 2013: перфектната ваканция

Pinks-Beauty-Box-July-August

Лятната кутия на Pinks Beauty Box, която ще ви зарадва през юли-август, съдържа два пъти повече изненади – общо десет интересни продукта в мини, семпъл размер или размер за пътуване, които да изпробвате по време на лятната си почивка. В нашия нов дом на www.beautybox.pinks.bg вече ще може да следите цялата информация за кутията. За да поръчвате вашата Pinks Beauty Box е необходимо да регистрирате своя профил и да попълните адреса си за доставка от http://beautybox.pinks.bg/my-account , а при желание и да попълните вашия бюти профил на http://beautybox.pinks.bg/wp-admin/profile.php , за да ви изпращаме подходящи за вас продукти според наличните. Със старта на поръчките ви разкриваме и част от изненадите в кутията за юли-август. Вижте кои продукти на Delarom може да ви зарадват във вашата кутия, както и повече за изненадващия ни, единадесети продукт в селекцията за юли-август – мини дезодорант на B.U. Fresh&Clean.

***Тиражът на Pinks Beauty Box за юли-август е изчерпан. Благодарим ви за големия интерес! Следващата кутия очаквайте в началото на септември 2013г.

No votes yet.
Please wait...

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>